darlinQs  
Kerstspecial
Kleurplaat, kleurplaten
Leuke Spellen
Kinderverhalen
E-cards, ecards, kaarten

Achtergrond

De site van de Darlinqs is ontworpen en gemaakt door Maya Schmucki. In het normale leven is Maya ontwerper van websites en drukwerk. Haar bedrijf, Schmucki Design, richt zich op de creatieve en culturele professional. De Darlinqs zijn haar passie:

"Zover ik kan herinneren is er altijd kunst geweest in mijn leven. Mijn grootvader was kunstschilder en ik was er altijd graag in zijn atelier, dan mocht ik zijn kleurtjes naar kleur indelen of zelf wel een tekening maken met zijn potloden. Ook vond ik het geweldig om samen met mijn vader met
steentjes of takken die wij bij wandelingen hadden gevonden sieraden van te maken, of samen met mijn broeder een molentje te bouwen bij een beekje, en dan was er mijn moeder die toverhanden had, van fantastische kijkdozen of breiwerk, het stimuleerde mij tot meer. In deze onbegrensde creativiteit ben ik opgegroeid in een tijd waar Zwitserland waarschijnlijk tot een van de meest saaie landen behoorde.

Fantastisch wanneer ik daar aan terug denk, alles was mogelijk en door de waanzinnige saaiheid van het leven in die tijd, ontstond iets prachtigs, namelijk een wedergeboorte van de creativiteit.

Waarschijnlijk was precies deze golf ook doorslaggevend dat ik uiteindelijk koos om naar de Kunstgewerbe Schule keramiek te gaan studeren. Gelukkig wist ik van thuis wel beter anders was ik in dat marxistische, droevige en vooral zelfingenomen instituut, verdorven...

... mijn levensweg had vele bochten maar een vorm van creativiteit heeft mij altijd begeleid en nu heb ik mijn eigen ontwerpbureau waar ik definitief in allerlei vormen mijn creativiteit kan uiten."

Voor contact over deze site kunt u met haar mailen:

info@darlinqs.nl

Deze site is beschikbaar via de volgende URL's:

https://www.darlinqs.nl
https://www.darlinqs.com

In de Darlinqs website wordt vaak aandacht besteed aan feesten en speciale gebeurtenissen. De afgelopen tijd hebben we speciale dingen gedaan voor:


© 2005-2008 Maya Schmuki, Webdialect