De Darlinqs, kleurplaten, ecards, spellen

Kerstspecial Kleurplaat, kleurplaten Leuke Spellen Kinderverhalen E-cards, ecards, kaarten gastenboek


10

Merlinio keek verdrietig want hij wist echt geen antwoord. Daarom zei hij: Lieve fee Gaea, jij die zo slim bent, wil een antwoord van een simpel vogeltje als ik. Ik heb Marabella beloofd mijn best te doen en haar voelspriet weer terug te brengen. Ik vind het anders zo sneu voor haar. Ook heb ik schildpad beloofd om bij de terugreis bij hem langs te komen en hem te vertellen hoe een geweldige fee je bent.

Merlinio werd nu zo verdrietig dat hij zijn tranen niet meer kon bedwingen. Hij voelde een aai over zijn veren en keek in het gezicht van Gaea.

Ach mijn lieve vogeltje je bent veel slimmer als je denkt, je hebt namelijk nu net alle eigenschappen van onze voelsprieten opgenoemd.

Wij hebben de voelsprieten nodig om lief te kunnen hebben, om te kunnen denken, en om eerlijk te zijn. Zoek daarom nu snel een voelspriet uit voor Marabella en vlieg terug naar huis.

 

volgende pagina >>

  De fee - Merlinio keek verdrietig want hij wist echt geen antwoord.
kinderverhaal, kinderverhalen, ecards, kleurplaat en kleurplatengrappige en vrolijke verhalen, kleurplaten en ecardsDe Darlinqs, kleurplaten en ecards voor kinderen

© 2005-2008 Maya Schmucki, Schmucki Design